ECIJA OJDANIĆ I “VLA-VLA-VLAJLAND CABARET” OVE SRIJEDE NA TRSATSKOJ GRADINI

I ovoga tjedna 17. izdanje manifestacije Ljeta na Gradini svojoj publici ima štošta za ponuditi. Program kreće u srijedu, 20.srpnja i to s predstavom “Vla-Vla-Vlajland cabaret” u kojoj glumi naša poznata glumica Ecija Ojdanić. Gostovanje je to kazališta Moruzgva, a organizator je vrlo zadovoljan interesom Riječanka i Riječana za ovom predstavom.

Što publika može očekivati od predstave

Vla-vla-Vlajland cabaret nova je predstava kazališta Moruzgva koja je, zapravo, nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva Cabaret preko veze. U tom je prethodnom cabaretu posebnu simpatiju publike privukao lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici.

Tu je našu, narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu u obruču patrijarhalnog i tranzicijskog društva sudbina odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera. Kao i svaki cabaret i ovaj je dramaturški prošaran satiričnim pjesmicama, gangama.

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da se fabularno predstava dotiče i korona virusa te fikcionalizacijom stvarnosti objašnjava kako se zapravo korona virus proširio svijetom i kakve veze s tim ima naša pitoreskna Vlajna.

Ulaznice za predstavu, po cijeni od 70 kuna (stajanje), dostupne su preko sustava mojekarte.hr, New Sound (Matulji), Foto Reviji i Dallas Records Rijeka. Ulaznice po cijeni od 70 i 90 kuna (stajanje i sjedenje) dostupne su u Vintage Baru na Trsatskoj gradini (ulaznice se kupuju za šankom). Ulaznice će biti dostupne i na sam dan predstave na ulazu u Gradinu.

Predstava započinje u 21:00 sat, a vrata Gradine otvaraju se u 19:30 sati.

Uz predstavu ovaj tjedan i dva koncerta

Osim najavljene predstave ovaj tjedan na Trsatskoj gradini možete uživati i u koncertu Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića koji na Gradini nastupaju u četvrtak. Osim spomenutih, u subotu, 23. srpnja na Gradini će svoj koncert izvesti Đani Stipaničev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here