VOLOSKO JE NEDJELJNA TOČKA ODLIČNIH DOGAĐANJA

Festival sportske rekreacije se nastavlja na SUP-ovima, krstašima…

 

Festival sportske rekreacije se nastavlja u velikom stilu, a po prvi put ove godine se spušta na more i nastavlja se prošlogodišnje itekako uspješno izdanje festivalskog izdanja na Voloskom. I ovaj put će na svoje doći ljubitelji SUP-a i jedrenja, a organizator programe realizira u suradnji s najboljima – Marotti Windsurf Centrom i  OpaSailing School & Cruise. Nedjelja, 3. srpnja zasigurno će biti poseban dan, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe na vrijeme, jer je za vjerovati da će interes opet biti velik. Cjelokupni program priprema se povodom obilježavanja dana Grada Opatije, a Festival sportske rekreacije tako još jednom širi svoje dijelovanje na morske aktivnosti, uz one poznate planinske.

Marotti Windusrf Centar i OpaSailing School & Cruise su pripremili doista bogat program, a raspored govori sam za sebe:

 

8:00-10:00 Marotti windsurf centar- Windsurf (tečaj početni)

9:00-12:00 2. SUP kup Kvarnera- Međunarodna SUP regata „Vološćica“

9:30-18:00 Škola jedrenja na krstašu (OpaSailing School & cruise)

10:00-14:00 Promotivne vožnje SUP-a (15 min besplatno)

10:00-18:00 Promotivna vožnja SUP-a, elektrofoila i kanua

Marotti windsurf centar uz stručno vodstvo organizira windsurf tečaj za sve generacije te će zainteresirani moći isprobati ovaj popularan sport. Info i prijave obavezne su putem telefona ili e-maila zbog formiranja grupa, a prijavljeni će moći isprobati vožnju SUP-a uz stručno vodstvo trenera Marotti windsurf centra te i iznajmiti SUP po promotivnim cijenama.

Po promotivnim cijenama zainteresirani se mogu uključiti u naredne aktivnosti:

10:00-14:00 Promotivna vožnja SUP-a 15min besplatno

8:00-10:00 Windsurf tečaj: Početni 2h-200kn

Najam SUPa: 1h-30kn

Najam kajaka: 1h-50kn

Najam elektro foil: 30min-150kn 

Info i prijave na: 099 6629 546– Nika Cuculić

Mail: info@marottiwindsurfing.hr

Web: www.marottiwindsurfing.hr

          Uz navedene aktivnosti, održat će se i Međunarodna SUP regata „Vološćica“ i to u kategorijama RACE/ELITE I FUN, a natjecatelji se mogu prijaviti u neku od kategorija, ovisno o dužini supa. Natjecatelji kojima je sup duži od 12,6 m prijavljuju se u Race i Elite kategorije, a Fun kategorija je isključivo za supove dužine 12,6 m i kraće od toga. Leash (sigurnosna vezica) je obavezna za sve natjecatelje, a startnina za sve starije od 14 godina je 100 kn, dok za mlađe od 14 godina iznosi 30 kn.

 

Raspored natjecanja: 

9:00-10:00 prijava natjecatelja

10:20 sastanak natjecatelja

10:40 start dječje regate

11:15 start FUN, ELITE i RACE regate

12:30 Podjela odličja

Informacije i prijave: 3.7.2022. Caffe bar Vološćica 9:00-10:00

Organizatori natjecanja: SUP team VOP i suorganizator Caffe bar Vološćica

            

       Na svoje će zasigurno doći i ljubitelji jedrenja jer organizator u suradnji s OpaSailing School & Cruise organizira školu jedrenja na krstašu i to pod vodstvom profesionalnih skipera na školskom brodu Feet 30 koji se koristi u  OpaSailing School & Cruise. Samo u nedjelju 3.7. organizatori nude poseban popust na uvodna 2 sata jedrenja te pozivaju zainteresirane da skupe ekipu od 5 – 6 članova i prijave se za jednu od grupa za tereminu 9:30 – 11:30 i 16:30 – 18:30 sati. Cijena po osobi je 150 kn, a prijaviti se mogu na info@opasailing.eu ili preko njihove facebook stranice https://www.facebook.com/Opasailing. Bit će to jedinstvena prigoda naučiti osnove jedrenja na krstašu kao i uživati u jedrenju na otvorenom moru.                                                                                                                              

        Prošlogodišnje izdanje Festivala sportske rekreacije na Voloskom pokazalo se kao pun pogodak te je za vjerovati da će ljubitelji morskih aktivnosti i ove nedjelje pohrliti te uživati u navedenim programima. Prijavite se i uključite na vrijeme – poručuju organizatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here