DESETI SUSRET VESPA KLUBA RIJEKA

Vespa klub Rijeka poziva sve Vespaše da se pridruže na jubilarnom Desetom susretu Vespa kluba Rijeka. Prošlogodišnji susret je bio otkazan zbog pandemije, sada je prava prilika da se nadoknadi propušteno.

Za sve goste koji dolaze izvan Rijeke, kao i lokalce željne ranije zabave, susret počinje u petak navečer i traje sve do nedjelje.

PROGRAM SUSRETA:

PETAK 17.6.2022.
Doček gostiju u Pivnici “Pogon Trsat”
– Prijava sudionika + prilika da naš član Nikola demonstrira svoje kulinarske vještine na smoker roštilju. S obzirom da je okupljanje u pivnici, dobrog piva i zabave neće nedostajati, a i ne kaže se uzalud da je petak bolji od susreta

SUBOTA 18.6.2022.
9:00-10:00 – Prijave sudionika uz kavu, krafne i druženje
10:00-11:00 – VIP photo session
11:00 – Polazak i revijalna vožnja do Lovranske Drage
12:30 – Dolazak u Lovransku Dragu – pauza, sendviči/pivo/sok, grupno fotografiranje ispred hotela s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev.
14:30-16:00 – Dolazak ispred ‘Centra za posjetitelje Poklon’ na Učki gdje uz organizirani odlazak u muzej na edukativnu turu s vodičem ili vožnja do vrha Učke
16:30 – Ručak u restoranu ‘Kinkela’, tombola za sve sudionike, podjela zahvalnica
19:00 – Povratak u Rijeku. Okupljanje na početnoj točki Pivnica “Pogon Trsat” uz DJ-a te garantiranu zabavu i zakusku.

-Ukupna dužina vožnje je oko 60km, pa se mole svi sudionicida dođu s punim tankovima. U blizini mjesta okupljanja je nekoliko benzinskih pumpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here