FOOD TRUCK FESTIVAL VRAĆA SE U RIJEKU

Prošlogodišnja hit ljetna manifestacija vraća se u Rijeku i to već krajem lipnja! Nugentov park u okruženju Trsatske gradine i ove će godine ugostiti jedan od najpopularnijih street food koncepata – Food Truck Festival.

U hladovinu živopisnog parka dokotrljat će se šest food truckova i to od 24. lipnja do 16. srpnja, a svoje će mjesto zauzeti i veliki stilizirani centralni šank te atraktivne chill zone. Osim zanimljivih okusa i zagarantirane zabave, ovogodišnji festival donosi i po mnogočemu zanimljiv novitet – Capra garden, a o čemu se točno radi organizatori će otkriti uskoro.

Protekle godine festival je posjetilo oko 35 tisuća posjetitelja, a drugo izdanje zasigurno će ponovno biti omiljeno okupljalište Riječanki i Riječana, ali i posjetitelja iz cijele regije. Odlična zabava uz live glazbene nastupe, gostovanja renomiranih chefova te pub kvizovi obilježit će vruće ljetne večeri. Nugentov park pretvorit će se u omiljenu „chill zonu“, a posjetitelji će dobrodošlicu ljetu moći zaželjeti u festivalskom điru s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here