TRI CHEFA NA CRAFT &GRILL FESTIVALU

Gastronomska poslastica u četvrtak na popularnom street food festivalu!

Damir Tomljanović

Organizatori Craft & Grill Festivala za četvrtak pripremaju pravu gastronomsku poslasticu pod nazivom Gastro special na kojemu će uz Ivana Pažanina i Mate Jankovića nastupiti i član žirija popularnog MasterChefa – Damir Tomljanović! Tomljanović, Janković i Pažanin u popodnevnim i večernjim satima će na festivalu pripremati svoja autorska jela, družiti se s posjetiteljima te razmjenjivati bogata kulinarska iskustva.

Damir Tomljanović je renomirani chef s dugogodišnjim iskustvom rada u brojnim vrhunskim restoranima, a na festivalu će posjetiteljima pripremati svoje jelo u ograničenim količinama na jednom od 4 festivalska gastro kutka – odlično prihvaćenom Capra Istrian Street Foodu.

Damir Tomljanović: ”Veselim se da ću se, zajedno sa svojim kolegama Jankovićem i Pažaninom, predstaviti na festivalu o kojemu sam čuo puno pozitivnih kritika i drago mi je da se održava upravo u Rijeci. Vjerujem da će brojni posjetitelji uživati u jelima koja ćemo pripremati. Ja sam se odlučio predstaviti s janjećim špicom – mljevenom janjetinom u varijanti flatbreada s kupusom i pestom od mladog luka. Nadam se da ćemo se družiti u odličnom raspoloženju i uživati u dobroj zabavi!”

Do kraja ovogodišnjeg izdanja festivala organizatori su pripremili bogat i raznolik program. U srijedu je na rasporedu zanimljiv Pab kviz u režiji Bibafisha, a nakon toga glazbeni nastup Tea fantazije. U četvrtak nakon spomenutog gostovanja 3 chefa slijedi nastup The Dudlesa. Petak je tradicionalno rezerviran za The after job party uz nastup Livingstone dua. U subotu sve ljubitelje piva očekuje popularna Radionica kućne izrade piva by Brewtiga na kojoj će se pod stručnim vodstvom moći naučiti varit pivo.
Prijave su moguće na www.store.brewtiga.hr. U večernjim satima na svoje će doći svi ljubitelji kultnog banda Kung foo fighters jer na festivalu nastupa njihov cover band. U nedjelju, posljednjeg dana festivala, na pozornici će nastupiti DJ Bruno.

Radno vrijeme festivala je svaki dan od 11.00 h do 24.00 h, petkom i subotom od 11.00 h do 02.00 h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here