OVE SUBOTE NOĆNA RIKA CARMEN SYILVA I NORDIJSKO HODANJE

Aktivne šetnje održavaju se u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ svake subote od ožujka do svibnja s početkom u 10:00 h ispred Ville Angioline.

U subotu 26. ožujka održat će se druga ovogodišnja aktivna šetnja iz ciklusa šetnji koje TZ grada Opatija poklanja svim posjetiteljima u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ svake subote od ožujka do svibnja s početkom u 10:00 h ispred Ville Angioline.

Nordijsko hodanje povijesnim stazama Opatije
Ruta: VEPRINAC

Opatija (Villa Angiolina) – Park Margarita – izvor Vrutki – Put mlekarice – Veprinac – Zatka – stubište Joakima Pilata – Slatina – Villa Angiolina

Start: 10:00 h, Villa Angiolina

Osigurani štapovi za nordijsko hodanje za 40 osoba

Noćna Rika Carmen Sylva

U subotu 26. ožujka 2022. godine održati će se trail utrka „Noćna Rika-Carmen Sylva“ u organizaciji SRK Rika i Turističke zajednice grada Opatija. Očekuje se oko 80tak natjecatelja, koji će startati sa Slatine i protrčati rutom kroz šumsko šetalište Carmen Sylva do Pobri, te nakon spusta kroz naselje Kosovo na plažu Lipovica Lungomarem natrag do Slatine.
Uz sportski, utrka će imati i humanitarni karakter jer će se dobrovoljni prilozi sudionika donirati Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije, ali i zabavni program uz DJ-a. Prijave su moguće putem weba na www.rika.hr, kao i neposredno prije starta od 19 sati kada će biti i preuzimanje startnih brojeva u caffe baru Kremenko na kupalištu Slatina, dok je start utrke zakazan u 20 sati.

Start utrke: 20:00 h, kupalište Slatina
Prijave: od 19:00 h, kupalište Slatina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here