FATALNA EVA U PETAK U GERVAISU

Kazališne predstava „Nije bila peta, bila je deveta“ bit će odigrana u petak, 18. ožujka 2022. s početkom u 20 sati u opatijskom Centru Gervais.

Komedija premijerno postavlja tekst suvremenog talijanskog dramatičara rumunjskog porijekla Alde Nicolaja. Riječ je o jednoj od njegovih najuspješnijih komedija – dinamičnoj ljubavnoj zavrzlami s ljubavnim trokutom i zločinom u središtu u kojoj do izražaja dolazi autorov smisao za crni humor, grotesku i brojne paradoksalne komične situacije.

Gdjegod se pojavi “ljupka aždaja” Eva, muškarci zaboravljaju na svoju pamet i postaju nemoćne marionete.To iskustvo prolazi i Bruno, ambiciozni prevoditelj koji je svoju slobodu volio sve do dana kada mu na plaži priđe atraktivna Eva. Jedan poljubac dovoljan je da Bruno postane zaslijepljen od ljubavi prema toj ženi. Ona je razorna prirodna pojava, kada voli,voli apsolutno. Nakon što Eva na glavu okrene Brunin stan, učini to i sa njegovim životom, tražeći novi dokaz ljubavi…

Predstavu u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, režirao je Damir Mađarić dok glavne uloge igraju Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here