KRENULI PROGRAMI U DRUŠTVENOM DOMU U VEPRINCU

U Društvenom domu „Janko Gržinić“ u Veprincu održana je prva u nizu novopokrenutih besplatnih radionica za građanstvo. Mindfulness radionicu vodila je psihologinja i psihoterapeutkinja Nataša Jelenić Herega, a okupljeni su dobili priliku upoznati tehnike kako svjesno upravljati vlastitim životom i kako kroz vježbe naučiti živjeti punim plućima. Slijede još tri nastavka ove radionice kojima će se zaokružiti proljetni ciklus, a prema pozitivnim odazivu i reakcijama polaznika može se zaključiti da je pogođen interes građana.

Jučer je započela i uvodna radionica engleskog jezika za odrasle i radionica za djecu kojom će se potaknuti naše najmlađe na kreativno izražavanje.

Sudeći prema brojci od čak 40-tak građana koji su za sad iskazali interes za ponuđenim programima, za čiju realizaciju se  financijski pobrinuo Grad Opatija a organizacijski Festival Opatija i Erpenprojekt, Društveni dom „Janko Gržinić“ polako postaje pravi mali centar okupljanja svih onih koji žele aktivno i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

Prijave na brojne programe još su otvorene i zainteresirani se slobodno mogu javiti radnim danom od 15:00 do 17:00 sati pozivom na 095 338 22 80 ili osobno doći na željenu radionicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here