CABARET ZA ŽLICE I GITARU

Kazališnom predstavom CABARET ZA ŽLICE I GITARU ovog petka, 25. veljače u 20 sati zatvara se ciklus „Mjesec Teatra Exit u Gervaisu“. Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju. Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, dotičući se pritom i tema iz svakodnevnog života. Njihov pomalo otkačeni, trubadurski nastup uz zvukove kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, pričaju o životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog nastupa krije se poruka razuma.

Projekt je nastao kao ispit iz glume na Studiju glume i medija Sveučilišta u Rijeci pod mentorstvom Lenke Udovički i Rade Šerbedžije.

Cijena ulaznice za kazališnu predstavu iznosi 80 kuna, a s popustom za umirovljenike i studente 60 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji, te online na www.mojekarte.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here