ZAVRŠNICA NATJEČAJA ZA NOVE SKLADBE 58. MIK-a

Natječaj za nove pjesme otvoren je do 18. veljače

Veljača je uobičajeno mjesec kada se natječaj za nove skladbe, koje će se izvesti na festivalu Melodije Istre i Kvarnera tekuće godine, privodi kraju. Popularni MIK objavio je natječaj za pjesme koje će biti izvedene na MIK-u 2022 još u studenom prošle godine, a u svojoj 58. godina života,  jedini putujući festival u Hrvata na svoj će put krenuti početkom rujna 2022.g., na zadovoljstvo autora, glazbenika i publike u Istri i na Kvarneru.

I ovogodišnji je natječaj usmjeren upravo ka posebitostima ovog festivala – pomlađivanju, kako autorski tako i okupljajući vrsne mlade izvođače što rezultira novim zvucima koji ne zaboravljaju očuvati tradiciju ovog podneblja, glazbenog izričaja i dijalekta. Kako je i najavljeno, posljednji dan prikupljanja novi glazbenih uradaka za ovogodišnje izdanje MIK-a je 18. veljače , a to znači da se natječaj privodi kraju te organizator još jednom podsjeća autore i izvođače koji još nisu poslali svoje radove da to učine zaključno s navednim datumom.

Očekuje se tradicionalno velik odaziv autora koji prijavljuju svoje skladbe, od kojih će komisija odabrati one najbolje koje će dobiti priliku predstaviti se publici u gradovima domaćinima, ali i širokoj javnosti putem medija.

Radovi se šalju isklučivo na e-mail: info@festivalmik.com (mp3 + tekst + sve podatke o skladbi), a sve informacije mogu se dobiti na tel. br. 091/208 3802, e-mailu: info@festivalmik.com i na web stranici www.festivalmik.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here