KEDŽO PJEVA ZA ZALJUBLJENE

Prvi samostalni koncert Damira Kedže u Opatiji povodom Dana zaljubljenih

Povodom Valentinova koncert „Kad ljubav“ Damira Kedže bit će održan u subotu, 12. veljače 2022. u velikoj dvorani centra Gervais.

Miljenik hrvatske estrade, svestrani i talentirani Kedžo svojim popularnim singlovima, koji su redovito među Top 10 najslušanijih u Hrvatskoj, osvaja mnogobrojne nagrade kritike i simpatije sve većeg broja publike.

Publiku je očarao pjesmom „Sve u meni se budi“, a pobjedu na Zagrebačkom festivalu odnio je skladbom „Srce mi umire za njom“. Pobijedio je na natjecanju Dora 2020. pjesmom „Divlji vjetre“ i sudjelovao na prvom virtualnom izdanju Eurovision 2020.

Najviše na svijetu volim pjevati uživo s publikom, volim komunikaciju, emociju i razmjenu energije na koncertima. Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, vjerujem da ćemo zajednički napraviti atmosferu za pamćenje,” uoči koncerta poručuje Damir Kedžo i dodaje „Opatija je posebno mjesto, za nju me vežu predivne emocije, a posebno sam uzbuđen jer će ovo biti moj prvi samostalni koncert u Opatiji, i to još povodom Dana ljubavi.“

Njegov aktualni hit „Kad ljubav” ruši sve rekorde slušanosti, a subota, 12. veljače prilika je publici da ovu i druge romantične pjesme, u društvu svojih voljenih, uglas zapjevaju s Damirom.

Početak koncerta je u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna, odnosno 80 kuna s popustom za studente i umirovljenike koji je moguće ostvariti na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais. Ulaznice su u prodaji u online sustavu Mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji.
Za dolazak na koncert potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite. Djeca mlađa od 16 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here