KONCERT “DVA STARAJA NA ISTOJ PRUGE” ZA KRAJ GODINE

Blues koncert “Dva Staraja na istoj pruge” održat će se 30. prosinca 2021. na Željezničkoj stanici u Matuljima.

Uoči  Stare godine točno u 18 sati u čekaonici Štaciona Matulji blues koncert održati će  Riccardo Staraj i Mauro Staraj dva umjetnika koja su ne samo pjevači već i tekstopisci, skladatelji ……glazbenici za koje se  u istinu može reći da putuju istom umjetničkom prugom koja uvijek na jedinstven način dotakne publiku.

Dva Staraja nastupaju uz pratnju „Midnight blues band-a“ pa će  matuljska čekaonica na nekoliko sati postati će pravi blues pub. Posjetitelji će moći izabrati dali boraviti u unutarnjem prostoru čekaonice uz covid potvrde  ili na vanjskom prostoru budući da će zbog covid mjera i vanjski prostor ispred štaciona biti pokriven plinskim lampama – grijačima za sve one koji žele na otvorenom narednog četvrtka uživati u odličnom blues- u.

Program će ugostiteljski popratiti i „Oštarija Štacion“ s „Coctail blues party-em“ a pridružuje im se i Doris Vlah iz kulinarskog show „ Tri, dva, jedan- kuhaj“ s „Blues finger food-om“ kako bi svi pratitelji blues-a imali pravu atmosferu blues pub-a. Blues vagoni ovog četvrtka putuju na relaciji Mošćenička Draga- Matulji budući da Riccardo dolazi iz M.Drage, a Mauro iz Matulji a za očekivati je da će ovaj zanimljiv dvojac privući publiku i  iz šireg Riječkog i Opatijskog prostora.

Pokrovitelji ovog koncerta su PGŽ Mreža,Zajednica Talijana M.Draga i LAG terra liburna. Četvrtak, pred Staru godinu svojim  blues štihom i nizom zanimljive popratne ponude daje naznake da ugođaj uoči Stare godine ne mora uvijek biti očekivan, tradicionalan s  novogodišnjim zvončićima i ustaljenom glazbom već da zaista kreativno, drugačije, s puno ritma i pozitivnog iznenađenja možemo krenuti u susret Novoj 2022. Godini.

Vidimo se u četvrtak 30.12.2021. na Štacione u Matuljima da u  blues ritmu ispratimo Staru godinu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here