DVA DOČEKA NOVE GODINE NA GRADINI

Advent na Gradini i ove je godine oduševio mnogobrojne posjetitelje, a za posljednji dan u 2021. godini Advent na Gradini priprema dva dočeka.

Klapa Nevera

Tradicionalni dječji doček Nove godine ove će godine biti prepun zanimljivog programa. U sklopu dočeka nastupiti će renomirani iluzionist i mađioničar Andrej Škedel koji će publici predstaviti svoj Magic show, najmlađi će moći uživati u interaktivnim zabavnim predstavama prožetim pjesmom i plesom ”Klaunovska posla” u izvedbi Karmelino klaunice & Karmelino klona, u veselom druženju s vilenjacima te plesnim performansima poznate plesne skupine RI Dance. Točno u podne Gradinu će preplaviti stotine šarenih balona koji će se spustiti s 12 metara visoke Rimske kule i razveseliti one najmlađe.

Za dobru atmosferu u večernjim satima pobrinuti će se legendarna klapa Nevera koja djeluje više od 25 godina u gotovo nepromjenjenom sastavu i koja će svojim svevremenskim hitovima zasigurno rasplesati i zabaviti sve one koji odluče dočekati Novu godinu u bajkovitom okruženju 11 kilometara lampica s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here