POČINJE GROBNIČKI FRANKOPANSKI ADVENT!

Grobnički frankopanski advent, jedinstveno adventsko događanje koje će održati od 17. do 26. prosinca u prekrasnom prostoru frankopanskog kaštela i koje će ponuditi originalan pristup organizacije adventskih događanja je spremno za posjetitelje!

U organizaciji Općine Čavle i TZ Općine Čavle te u suradnji sa Primorsko – goranskom županijom, Grobnički frankopanski advent posjetiteljima nudi svakodnevne programe, ali i posebnu gastro ponudu – sve u duhu Frankopana te projekta “Putovima Frankopana” kojeg provodi PGŽ.

Svečano otvaranje će se održati petak 17.12.s početkom u 18 sati, a organizatori pripremaju poseban program u kojem će sudjelovati Zbor OŠ Čavle, Frankopanska straža te Trio Veljak, a u posebno dekoriranom prostoru posjetitelje će dočekati i frankopani Drivenika i Trsata te još poneko iznenađenje. Neće izostati ni frankopanska ugostiteljska ponuda, ali ni ponuda OPG-ova koji su se uključili u ovaj vrijedan projekt. Već u 19 sati započet će i prva od niza dječjih frankopanskih radionica, a program će potrajati sve do 22 sata.

Podsjećamo, ovo je prvo izdanje ove manifestacije koja će potrajati do 26. prosinca i koja je okupila brojne udruge te sve generacije, a s ciljem stvaranja novog prepoznatljivog grobničkog brenda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here