NIKITA DAJČER: KRENITE OD MALIH STVARI JER MALE STVARI ČINE VELIKE

-Bez razmišljanja bih sve ovo ponovila. Volontiranje je za mene način života, nije želim to jer će me netko vidjet, želim to jer mislim da nekom treba. To dolazi iz srca, rekla je Nikita

Nikita Dajčer u Pink Parlaonici

Matulji – U drugoj emisiji Pink Parlaonice by Ivana Grabar gostovala je Nikita Dajčer, djevojka velikog srca koje je do sada u volontiranju i pomaganju drugima ostavila ogroman trag, a ima tek 32 godine. Nikita je djevojka velikog srca, neumorna humanitarka, bivša Big Brother stanarka, ljubiteljica životinja, a uz sve to i uspješna poduzetnica.

 

Nikitu Dajčer posebno je obilježila akcija koju je pokrenula ovo ljeto, a za pomoć djevojčici Eni i njenoj mami gdje je uz pomoć brojnih volontera uspjela u samo 21 dan prikupiti novac te iz temelja do krova i useljenja obnoviti kuću ove djevojčice.

Nikita je djevojka posebne karizme koja tu emociju zna prenijeti na druge ljude i aktivirati ih da tu energiju prepoznaju te se priključe kako bi pomogli onima kojima pomoć treba.

-Bez razmišljanja bih sve ovo ponovila. Volontiranje je za mene način života, to nije želim to jer će netko vidjet, želim to jer mislim da nekom treba. To dolazi iz srca, rekla je Nikita.

Što je Nikita razgovarala s Ivanom Grabar, pogledajte u drugoj emisiji Pink Parlaonice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here