OTVORENA ADVENTSKA ČAROLIJA U MOŠĆENIČKOJ DRAGI

Otvorenje Adventa u Mošćeničkoj Dragi i pregled adventskih događanja

Advent - Mošćenička Draga

Mošćenička Draga – Adventska rasvjeta obasjala je I Mošćeničku Dragu, a to znači da je organizirano obilježavanje božićnih blagdana stiglo i u najmanju liburnijsku općinu. Uz glazbu Dellboysa upaljene su adventske lampice na više lokacija tako da je Mošćenička Draga dobila novi sjaj. Prema riječima načelnika Riccarda Staraja ovo je prvi advent u Dragi koja je okićena po uzoru na susjedne općine. Na otvorenju je prisustvovalo oko sto pedeset stanovnika pristiglih iz cijele općine.

Adventska čarolija u Dragi

Kako je najavljeno svakog vikenda održavat će se neki program, kako za djecu tako i za odrasle, od glazbe i dočeka Mikule, do dodatne ponude jela i pića. Organizira se i novogodišnja zdravica za stanovnike, ali i goste jer se hotel Marina otvara 23. Prosinca, a cijeli kapacitet bi trebao biti popunjen.

 

Podsjetimo, na Mikulu s početkom u 18 sati, organiziran je doček Sv. Nikole uz podjelu darova. Adventski blues rock session na kojem nastupaju Riccardo Staraj & Midnight blues band, Mauro Staraj, Edi Maružin & Edi east trance lues band zakazan je za petak 10. prosinca s početkom u 19 sati. Božićni koncert uz Tuhtan duo održat će se u subotu 18. prosinca u 19 sati. Na Badnjak u caffe baru Velebit održat će se zakuska uz friganu ribu od 12 do 15 dok je nastup grupe Josipyensis predviđen do ponoći. U nedjelju, 26. prosinca nastupa duo Shachers, dok je za Staro leto predviđena ‘glazba u režiji’ caffe bara Velebit. Prvi dan 2022. godine točno u podne donosi Novogodišnju zdravicu u centru mjesta.

Mošćenička Draga uspijevala je odolijevati restrikcijama tijekom ljeta, a nadamo se da će im to poći za rukom i u samoj završnici 2021. godine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here