PJESNIK DAMIR AVDIĆ I PUNK BAND KURVE U BEERTIJI

Odmak od stvarnosti i/li propitkivanje iste. Najbolje doći i uvjeriti se uživo!

Band Kurve

Rijeka – U goste nam dolazi beskompromisna kombinacija zvuka, stava i interpretacije: Između ostalog pjesnik i gitarist Damir Avdić te zagrebački punkeri Kurve!, u petak, 17.12. @The Beertija spočetkom u 20 sati

pjesnik i gitarist Damir Avdić

Damir Avdić alias Diplomatz je sve u jednoj osobi – pjevač, pjesnik, gitarista, band, kantautor odnosno anti-kantautor, glumac, pisac, mislilac. Sve radi iz srca. Trijezne glave. Uvijek u srž problema. Mnogima stane na žulj do kraja razobličavajući banalnost surove svakodnevnice.
Društvo mu prave punk vizionari iz benda Kurve. Vješta kombinacija žanrova ili jednostavno kako sami kažu: galopirajući RnR/pank/rokenrol.

Odmak od stvarnosti i/li propitkivanje iste. Najbolje doći i uvjeriti se uživo!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka ili u ustavu Entrio, ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se diže na 60,00 kn.

Beskompromisna kombinacija Damir Avdić i Kurve je na programu u petak, 17.12. u The Beertiji s početkom u 21h.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here