ŽENE PLUS 50 – PROMOVIRAN KALENDAR ČIJI JE AUTOR RINO GROPUZZO

Riječki fotograf koji se specijalizirao za žensko tijelo nam je ispričao da ga već duže vrijeme kopka ta ideja da prikaže zrelo žensko tijelo u svojoj prirodnosti.

Kalendar Žene plus 50 - Rino Gropuzzo

Rijeka – U Galeriji Poneštrica predstavljen je kalendar Žene 50 plus. Autor Rino Gropuzzo je ovog puta skupio dvanaest muza koje su pozirale za kalendar u svojim zrelim godinama. Zahvaljujući majstorstvu dobrog fotograf,a ali i ljepoti koju nose bez obzira na godine, dvanaest lijepih žena može krasiti vaš zid u sljedećih dvanaest mjeseci.

Riječki fotograf koji se specijalizirao za žensko tijelo nam je ispričao da ga već duže vrijeme kopka ta ideja da prikaže zrelo žensko tijelo u svojoj prirodnosti. Gropuzzo smatra da ženska ljepota ne prestaje s 25 godina. To nisu žene iz žurnala koje su izložile svoje tijelo estetskim zahvatima i filterima mada su neke od njih i bile manekenke i modeli međutim ima i onih koje su svoje golo tijelo po prvi put izložile pred kamerom kao na primjer jedna gospođa od 65 godina koja je zaustavila Rina na tržnici te mu predložila da ju slika. Kaže za svoje modele da su to samosvjesne žene koje su svjesne svojih godina i svojeg tijela međutim one su željele pokazati svoju ljepotu a one imaju tu ljepotu koja dolazi iznutra.

U Rijeci je promovirano i 26. izdanje kalendara Riječki dečki a tema su ugostitelji kojima je prošla godina bila prilično teška. Nadamo se da je ovo samo početak te da je Rijeka bogatija za još jedan sličan projekt a i da su  i riječke cure dobile svoje mjesto u promociji grada.

Što smo zabilježili na otvorenju izložbe provjerite u priloženom video isječku…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here