PRAVNA KLINIKA PRUŽA BESPLATNU PRAVNU POMOĆ

24. studenog u Rijeku ponovo stiže Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Sljedeći tjedan u Rijeku ponovo stiže Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 24. studenoga 2021. (srijeda) od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.
Zbog osiguravanja provođenja potrebnih epidemioloških mjera, potrebno je rezervirati termin na broj telefona 051 211 888. Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Također, građani sa sobom trebaju ponijeti digitalnu EU COVID potvrdu (EU digitalna COVID potvrda obuhvaća potvrdu o cijepljenju, potvrdu o negativnom testu na SARS-CoV-2 ili potvrdu o preboljeljenju bolesti COVID-19.).
Za više informacija, građani se mogu  javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org te na broj telefona 051/ 211-888. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na: http://klinika.pravo.unizg.hr/
Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.
Također, podsjećamo da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here