STUDENI U HKD-u: LUTKARI, KONCERTI, MONODRAMA YOUTUBE ZVIJEZDE …

Studeni u HKD započinje s Revijom lutkarskih kazališta koja ove godine ima svoje 26. izdanje, a na pozornici HKD-a prikazat će se 7 od ukupno 12 predstava. Mjesec se nastavlja u još jednim već tradicionalnim festivalskim izdanjem, a radi se o međunarodnom Uhvati film festivalu koji prikazuje kratkometražne filmove koje tematiziraju život s invaliditetom, a kojima su autori i pojedini glumci osobe s invaliditetom.

U studenom slijede i tri koncerta. Prvi na redu je koncert Crvene jabuke koja do sada nije svirala u HKD-u, dok je drugi obljetnički koncert nagrađivanog zbora Sempre Allegro koji djeluje u HKD-u. Treća koncertna poslastica je vokalna skupina Milanosz iz Češke koja izvodi a cappella obrade ukrajinske, bjeloruske, ruske, poljske, slovačke i balkanske folklorne glazbe.

Od predstava u ponudi ovog mjeseca su: 4 poze – sretan svršetak, Predsjednici&ca, repriza plesne predstave U.O. Kabinet Everything falls in place, te poklon predstava Sve je to do nas Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Rijeke povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Također za sve ljubitelje stand upa ovaj mjesec bit će prikazana Boca istine i novi projekt pod nazivom Večer bosanskog smjehotresa.

Ovog mjeseca po prvi puta u HKD-u gostovat će regionalna YouTube zvijezda, Sandra Silađev sa svojom monodramom Dejt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here