KRENULE PRIJAVE ZA 13. MAŠKARANI KLAPSKI MARATON

Maškarani klapski maraton, jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru, ovu je godinu oblježio jedinstvenim ljetnim izdanjem, kao rezultatom epidemioloških mjera tijekom zimskih mjeseci. Pod nešto pristupačnijim mjerama maškarani se spektakl održao na opatijskoj Ljetnoj pozornici i dokazao kako maškarama i njihovoj publici odgovaraju sva godišnja doba. Ali, ipak im je najdraže ono zimsko – peto godišnje doba. Ono maškarano. I zato svih zasigurno veseli povratak manifestacije u svoj omiljeni termin.

Kako se za svaki MKM treba dobro pripremiti, organizator Udruga MKM iz Opatije već najavljuje povratak manifestacije u zimsko izdanje te će se 13. Maškarani klapski maraton održati 19. veljače 2022.g. u Opatiji, u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi. S koliko publike i pod kojim epidemiološkim uvjetima još se ne može znati, ali kako god da bude – bit će zabavno i originalno.

U organizaciji Udruge MKM i naredne će godine biti veselo, jeć će već tradicionalno poznate napjeve zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju, jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića.

 

            Klape se mogu prijaviti mailom na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Organizator obećava odličnu zabavu i večer za pamćenje, kako za izvođače tako i za publiku. Zato, drage klape, ne čekajte – prijavite se na vrijeme!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here