OPATIJA DOMAĆIN EUROPSKE LIGE U BADMINTONU

U Opatiju stiže 250 natjecatelja iz 14 država

            Opatija diše turistički i sportski 365 dana u godini, a Europska liga u badmintonu je još jedan dokaz tomu. U organizaciji KŠR Gorovo i Badminton kluba Stela u suradnji sa Hrvatskim badminton savezom te pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ Grada Opatije i Sportskog saveza Grada Opatije, opatijska sportska dvorana “Marino Cvetković” je središte ovog vrsnog natjecanja koje se održava od 29. do 31. listopada i u kojem se natječe 250 sudionika iz ukupno 14 zemalja učesnica.

Europska liga u badmintonu za mlađe uzraste, pod nazivom Adria Youth International, privukla je sudionike iz Češke, Malte, Švicarske, Slovenije, Slovačke, Rusije, Mađarske, Italije, Izraela, Francuske, Belgije, Austrije i Hrvatske, a koji se natječu u 4 kategorije: U11, U13, U15 i U17. Natjecanje završava u nedjelju 31. listopada finalnim mečevima nakon kojih će uslijediti podjela priznanja najboljima.

Napomenimo kako sudionike prate i stručne ekipe (treneri, pratnja…) te će svi zajedno u Opatiji boraviti 4 dana što je svakako doprinos opatijskim turističkim rezultatima kao i promociji Opatije kao turističke i sportske destinacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here