FOTO NATJEČAJ FESTIVALA OPATIJA – POŠALJITE FOTOGRAFIJU S TEMOM BOŽIĆA U OPATIJI I OSVOJITE NAGRADE

Iako nam u ušima još uvijek odzvanja glazba s brojnih koncerata na Ljetnoj pozornici, u Festivalu Opatija već čuju poziv božićnih zvončića.

Ako je i vama to najdraže doba godine, pozvani ste da podijelite svoje najdraže trenutke božićno-novogodišnjeg perioda u Opatiji zabilježene fotoaparatom – bilo da ste oponašali orašara u Parku Angiolina, napokon izveli piruetu na klizalištu na Ljetnoj, napravili selfie pored velike božićne jelke u centru Gervais, grijali se na klupici u Parku sv. Jakova brkovima od tople čokolade, Madonnini stavili rogove od soba ili samo uhvatili neki lijepi božićni trenutak na potezu od Voloskog do vrha Učke.

Možete poslati do 5 fotografija, odabrane će biti izložene u foajeu centra Gervais na izložbi „Moja božićna čarolija u Opatiji“, a najbolje će biti nagrađene poklon paketima ulaznica za programe tijekom ove zime u organizaciji Festivala Opatija u centru Gervais i na Ljetnoj pozornici.

Fotografije, uz ime i prezime, molimo pošaljite na e-mail adresu: petra@festivalopatija.hr do srijede, 10. studenog 2021.

Organizator (Festival Opatija) ima pravo ne odabrati poslane radove, ne izložiti ih i ne dodijeliti nagrade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here