MARUN TREK BEZ MARUNADE OKUPIO OKO 40 NATJECATELJA

Danas je održana i 3. Marun Trek utrka u Lovranskoj Dragi. Predivan jesenski dan uspio je okupiti četrdesetak sudionika. Utrka je održana bez obzira na to što ove godine Marunade nema. Utrka je kao i inače startala ispred Restorana Lovranska Draga. Zajednica Talijana Općine Lovar je I ove godine suorganizator utrke zajedno sa SRK Alba iz Labina. Duža staza ide na Visoče iznad Medveje pa do Svetog Antona a kraća na brda i vrhove skroz do slapa iznad Dobreća i Lignja. Duga staza obuhvaća kratku.

3. Marun Trek Start

Na Light utrci od 16 km prvi od muškaraca je stigao Ivan Kovačević s vremenom 2 sata I 42 minute, drugi Ervin Radulović s vremenom 2 sata 47 minuta i treći Paolo Bonas s vremenom od 3 sata i 8 minuta. U muškoj konkurenciji Chalenger utrke od 26 kilometara prvi je došao na cilj Dražen Gadžić za 3 sata i 50 minuta, drugi Borko Zugan za 3 sata i 57 minuta i treći Damir Paškvan za 4 sata i 23 minuta.

Ivana Kastelec je jedina žena prijavljena u klasi Chalenger a stigla je s vremenom 5 sati I 10 minuta.

U ženskoj konkurenciji u klasi Light prvo mjesto je osvojila Maja Bučić s vremenom 4 sata i 10 minuta, za njom je u cilj ušla Martina Gerbac Matić s vremenom 4 sata i 48 minuta a treća je Ivana Belobrajić s vremenom 4 sata I 56 minuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here