CHEFOVI ODRŽALI PREDAVANJE ZA UČENIKE

Chefovi Deni Srdoč, David Skoko i Tino Sinožić održali su danas u Iki na Fakultetu za menadžment u ugostiteljstvu i turizmu predavanje o kuharskoj profesiji za učenike Ugostiteljske škole Opatija.

Chefovi Srdoč, Skoko i Sinožić sa Sibilom Roth

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održane su dvije panel rasprave pod nazivom Ulaganje u izvrsnost za turizam u budućnosti. Panel rasprave su organizirane  danas pošto su povezani s Danom Ugostiteljske škole Opatija koja slavi 92 godine djelovanja a ujedno u sklopu projekta RCK recept, projekta koji se financira iz Europskog socijalnog fonda. To je ujedno i jedan od prvih panela koji će se održavati u iduće tri godine. U prvoj panel raspravi su govorili chefovi Deni Srdoč, chef restorana “Nebo”, David Skoko, prava hrvatska zvijezda kuharskog zanata ali i umjetnosti, vlasnik konobe “Batelina” u Banjolama pored Pule i Tino Sinožić, najmlađi chef u hrvatskoj voditelj restorana hotela Navis u Voloskom koji je nedavno bio i učenik opatijske Ugostiteljske škole. Oni su  u dva sata s učenicima vrlo iscrpno izmijenili iskustva te ih upoznali s čarima, tajnama pa i teškim dijelom njihovog posla.  

 U drugoj panel raspravi govorili su Franko Lukež, Zoran Lukić i Domagoj Trusić. Pogledajte u prilogu što smo doznali na panelima. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here