FESTIVAL NORDIJSKOG HODANJA I PJEŠAČENJA “KORAKOM DO ZDRAVLJA” U MALINSKOJ

“Festival sportske rekreacije” nastavlja aktivnosti nakon izuzetno bogatog ljetnog programa, a prva od njih je Festival nordijskog hodanja i pješačenja “Korakom do zdravlja” koji će se održati u Malinskoj 17. listopada.

U organizaciji Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ te KŠR Gorovo i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Malinska – Dubašnica, u nedjelju će ljubitelji ove popularne aktivnosti doći na svoje i to na ruti koja im bude najviše odgovarala, a njih će biti čak četiri. Okupljanje sudionika započet će u 10 sati na Trgu na Rivi, a u 11 sati istovremeno će biti označen start za sve rute. Planirane rute su:

  1. RUTA – Malinska/Trg na Rivi – Rajska cesta – Malinska/Trg na Rivi (lagana staza dužine 4 km i planiranog trajanja hoda oko 1,15 h)
  2. RUTA – Malinska/Trg na Rivi – Rajska cesta – Kijac – Rajska cesta – Malinska/Trg na Rivi (lagana staza dužine 8 kn i planiranog trajanja hoda oko 2,5 h)
  3. RUTA – Malinska/Trg na Rivi – Porat – Malinska/Trg na Rivi (lagana staza dužine 7 km i planiranog trajanja hoda oko 2 h)
  4. RUTA – Malinska/Trg na Rivi – Sv. Vid – Sršići – Cickini – Sv. Vid – Malinska/Trg na Rivi (srednje teška staza dužine 8 km i planiranog trajanja hoda oko 2,50 h)

Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost te su se dužni pridržavati epidemioloških mjera, a organizator poziva zainteresirane da se prijave na broj telefona 091/ 42 00 650 ili e-mailom na ksr.gorovo@gmail.com, ili dođu osobno prije starta te se prijave organizatoru. Kotizacija za sudjelovanje se ne plaća.

Malinska će tako biti domaćin još jedne atraktivne manifestacije Festivala sportske rekreacije koji se prometnuo u vodeće događanje ovog tipa na ovim prostorima. Zato ne treba sumnjati u odličan odaziv ljubitelja nordijskog hodanja i pješačenja te aktivnosti kojima se promiče kultura zdravog načina života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here