SVE DNEVNE DOZE FOTOGRAFIJE U RUJNU

Tokom mjeseca rujna objavili smo fotografije čak deset novih autora

5. rujan - "LITTLE BLACK DRESS" - Ana Batrićević

Zašli smo dobrano u listopad i krajnje je vrijeme da napravimo pregled svih fotografija u rubrici “Dnevna doza fotografije” objavljenih tokom rujna. Na jednom mjestu objavljujemo dio po dio fotografskih opusa više autora različitih fotografskih interesa.

U rujnu smo po prvi puta objavili radove čak deset novih autora. To su, redom objavljivanja: Branko Nađ; specijalist za astrofotografiju, Ivana Modrić koja obožava zalaske sunca, Ana Batrićević, kreativna fotografkinja istančana senzibiliteta, Anita Horvat koja nam svoje radove šalje čak iz Irske, Amir Hadži; zaljubljenik u prirodu i sve što hoda, leti i gmiže po njoj, Igor Škrobonja; fotograf pred čiji su objektiv stale nebrojene lijepe žene, Dark Indigo sklon ekperimentu i dramatičnoj fotorafiji, Lea Grgurić iz AVFK Delnice, Dean Buzleta; također s portretom djevojke  i Zrinka Lovrić koja nam je poslala izuzetnu pejzažnu fotografiju.

I ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane autore da nam se pridruže svojim fotografijama. Fotografije možete slati na e-mail adresu: lanternamagazin@gmail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here