VIKEND S KAMENJAKOM

VIKEND S KAMENJAKOM – subota i nedjelja, 2-3.10.2021.

Povodom akcije “Hrvatska volontira” PD Kamenjak organizira bogat prvi vikend u listopadu. Evo što su sve pripremili:
.
PARK LOVORA NA KANTRIDI, lokacija “Učionica”, u subotu od 10 sati:
Radionica heklanja/pletenja i ukrašavanja drveća pletivom. Park lovora nalazi se u šumi između Dječje bolnice i Doma za starije na Kantridi. Volonteri PD Kamenjak uređuju novi veliki gradski park u okviru Riječkog programa lokalnog partnerstva. Radionicu za sve generacije vode studentice riječke Akademije primijenjenih umjetnosti. Prijave i informacije na 099 793 1489.
JESEN U ŠUMI STRIBOROVOJ NA BIVIJU, u subotu od 11 do 13 sati.
Jedanaesta jesenska šetnja Poučnom planinarskom stazom “Šuma Striborova” u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka. Okupljanje zainteresiranih građana je na okretištu “jedinice” na Biviju do 11 sati.
DAN OTVORENIH VRATA: KAMPUS – REBAR u nedjelju, s početkom u 9 sati.
Okupljanje zainteresiranih građana je na trsatskom Kampusu, u parku pred Akademijom primijenjenih umjetnosti. Vodiči PD Kamenjak pripremili su laganu četverosatnu turu dijelom Puta mlikarice pa na brijeg Rebar, s povratkom na Kampus preko sv. Ane. Organizator je kamenjakov odsjek INDEX koji okuplja riječku akademsku zajednicu. Prijave na pdkamenjak@gmail.com.
Od 1. listopada vrijedi jesenski popust od 50 % na članarinu u PD Kamenjak. Više pojedinosti o aktivnostima društva na  http://pd-kamenjak.hr/ i na  https://www.facebook.com/kamenjak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here