QUORUM GARDEN KIDS:VIKEND ZA NAJMLAĐE U KOSTRENI

Quorum Garden u Kostreni priređuje još jedan vikend za pamćenje. Još su svježa sjećanja na Quorum Garden Beer & Food Experience, a sada se priprema pravi obiteljski vikend, s naglaskom na najmlađe. U suradnji s Avanturama malih okica, u subotu 25. te nedjelju 26. rujna, u terminima od 10 – 14 te 16 – 18 sati, za najmlađe je pripremljen izvrstan program, a svih će cjelodnevno čekati i poseban ambijent.

Sve započinje u subotu kada će se od 10 – 12 sati održati kreativna radionica “Izradi svoju lizalicu”, a od 12 – 14 sati održat će se inovativna radionica “Tinker Labs” te će namlađi zasigurno uživati u zabavnim sadržajima. U 16 sati započinju najzabavnije karaoke sa slatkom nagradom, a  potrajat će do 18 sati.

U nedjelju će u 10 započeti radionica “Plesni koraci” plesne grupe Lorena koja će trajati do 12 sati, kada će započeti “Četko Pastić” – edukativna i zabavna radionica studenata Fakulteta dentalne medicine. Program će, kao i dan ranije, završiti veselim karaokama koje će se održavati od 16 do 18 sati, a slatka nagrada je spremna za najuspješnije pjevače.

Osim navedenih programa posebno treba naglasiti da će se tijekom oba dana moći uživati u najslađim i najfinijim delicijama, da će svi moći uslikati najluđu fotografiju za uspomenu i zabaviti se družeći se s velikom i veselom maskotom Quorum Garden Kids vikenda. Posebna atrakcija bit će najveća lizalica na Kvarneru visoka 3,5 metra te promjera 1,5 metar koja će biti i u funkciji mejerenja visine te photo pointa za sve uzraste.

Domaćini pripremaju fine zalogaje za male i velike te ponudu napitaka za sve generacije. Ovim posebnim vikendom Quorum Garden nastavlja niz započetih atraktivnih programa koji Kostreni daju dodatnu atraktivnost kao destinaciji ugode i zabave za sve generacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here