BAND FERVENT Inc. PREDSTAVLJA NOVI SPOT

"Sandbox" je novi, treći singl banda

foto: Kristijan Barbić

 

Nakon dva uspješna singla, riječki band Fervent Inc. predstavlja “Sandbox” (Breulj/Tatalović), novi žestoki singl koji prikazuje band u punom glazbenom zamahu.

Podsjetimo, Fervent Inc. je tročlani bend iz Rijeke, koji je započeo svoje glazbeno putovanje krajem 2018. godine, a njihov zvuk je najbolje opisati kao kombinaciju hard rocka i alternativnog metala s povremenim melankoličnim referencama. Riječ FERVENT opisuje posjedovanje ili pokazivanje određenog strastvenog intenziteta.

Članovi banda su Marinko Breulj (gitara), Jakov Hrkač (bas gitara/vokal) i Domagoj Tatalović (bubanj/vokal), a ono što je znakovito za band je da dosad nije zabilježio niti jedan nastup, već promovira svoj rad putem internetskih platformi te za svoj glazbeni rad redovito dobija pohvale fanova ovog glazbenog žanra.

U protekle dvije godine, bend je snimio tri singla. Radi se o pjesmama: Mirror Frames, Dying Notes i Sandbox od kojih su dvije (Miror Frames i Sandbox) praćene i video spotovima, dok je za Dying Notes napravljen tekstualni video. Najnoviji singl “Sandbox” prati video uradak čiju režiju potpisuje band zajedno s Frankom Deklevom, dok montažu spota potpisuje Franka Goić. Spot se može pogledati na https://youtu.be/sR4qMREIalg, a band se uvelike priprema za nastupe pred publikom te je samo pitanje vremena kada će Fervent Inc. održati svoj prvi nastup te tako i uživo promovirati svoje vrijednosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here