Ljubav oko svijeta - Anđela i Davor Rostuhar

Opatija – Dugometražni dokumentarni film Ljubav oko svijeta Anđele i Davora Rostuhara, koji je u lipnju na ZagrebDoxu osvojio Nagradu publike, stiže na terasu Continentala u Opatiji. Ljubav oko svijeta prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Bračni par Rostuhar dokumentarni film snimio je na svom jednogodišnjem putovanju tijekom kojeg su o ljubavi i životu intervjuirali više od 200 ljudi. Nakon brojnih ovacija, veselimo se ugostiti svjetske putnike s kojima ćete nakon projekcije, imati priliku razgovarati te pogledati izložbu fotografija ovoga projekta uz mogućnost kupovine njihovih dosadašnjih izdanja.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u četvrtak, 16.09.2021. s početkom u 19:00 sati. Rezervacije se vrše na recepciji hotela Gardenija (Maršala Tita 83) te putem telefonskog broja 051 295 015.

Cijena rezervacije stola: 150,00 kn. U cijenu uključena projekcija filma, izložba fotografija, razgovor s autorima i slani zalogaji.

Projekcija će biti održana u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here