MATULJCI SE VRATILI S ULTRA TRAILA MONT-BLANC I ŽURE NA UČKA TRAIL

-Bio sam, moram priznati, malo nespreman jer nisam očekivao da će me pozvati na utrku. Ali onda je uslijedilo žestoko treniranje, a uz mene je bila familija, kao i Vedran koji mi je bio velika podrška, istaknuo je Vadilja, dodajući kako je on sada podrška Vedranu koji uskoro starta utrku 100 milja Istra.

Vedran Mohorovicic, Andrej Vadlja i Vedran Kinkela

MATULJI – Vedran Kinkela, načelnik općine Matulji primio je Andreja Vadlju (TK Matulji) i Vedrana Mohorovičića povodom povratka povratka sa Ultra Trail utrke, Mont-Blanc. Naime, Vadilja je završio najtežu i najveću trail utrku The Ultra-Trail du Mont-Blanc, čije je start i cilj u francuskom Chamonixu, dok Mohorovičić za koji dan starta utrku 100 milja Istra, najveću hrvatsku trail utrku.

– Čast mi je da sam danas u ovom društvu. Postignuće Andreja Vadlje je iznimno postignuće koje, nažalost, možda nije bilo dovoljno popraćeno pa mi je drago da mogu iskoristiti ovu priliku da ga ipak dodatno ispromoviramo, kazao je načelnik Kinkela.

-Bio sam, moram priznati, malo nespreman jer nisam očekivao da će me pozvati na utrku. Ali onda je uslijedilo žestoko treniranje, a uz mene je bila familija, kao i Vedran koji mi je bio velika podrška, istaknuo je Vadlja, dodajući kako je on sada podrška Vedranu koji uskoro starta utrku 100 milja Istra.

-Podupiremo se i motiviramo u pripremama i utrkama jer kada si sam ipak ti se neki put i ne da i nemaš motivacije, ovako je svakako lakše, zaključio je Mohorovičić.

Poslušajte u video-prilogu Andrejeve dojmove s najveće trail utrke…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here