NASTAVLJA SE FOOD TRUCK FESTIVAL

Festival na kotačima i dalje je omiljeno ljetno okupljalište, a iako su temperature pale, raspoloženje i dobra vibra na festivalu nastavljaju rasti! Tako će biti i ovog tjedna s obzirom da posjetitelje očekuje zanimljiv i raznovrstan glazbeni i zabavan program za sve uzraste.

U utorak, 31. kolovoza na pozornicu Food Truck festivala dolazi Alen Brentini, vrsni gitarist i kantautor. Dok početke svoje karijere veže uz svirke s velikim glazbenim imenima hrvatske scene, poput Parnog Valjka i Dade Topića, kasnije je zaplivao solo vodama.

Srijeda, 1. rujna rezervirana je za zanimljivi Pub kviz, dok će u četvrtak publiku zabavljati jedan od najpopularnijih riječkih bendova – En Face koji će se ovoga puta publici predstaviti u akustičnoj verziji i koji će na trsatsku pozornicu donijeti dobre, stare rock hitove. U petak je na rasporedu MTV mashup uz DJ Dominatora, dok je u subotu zagarantirana odlična zabava uz SuperCover band koji je sastavljen od vrsnih glazbenika koji baš svakoga puta ispune svoju misiju – a to je da raspjevaju i rasplešu publiku gdje god se pojave!

Na Food Truck festivalu nakon šarolikog tjedna, slijedi Family vikend uz poznatog riječkog iluzionistu Andreja Škedela koji svojim sofisticiranim manipulacijama, iluzionističkim performansima i atraktivnim scenskim točkama publiku uvijek ostavi bez daha! U sklopu Family vikenda slijedi još jedno iznenađenje za male i velike – Los Flacos show. Riječ je o predstavi u kojoj glumci spajaju razne cirkuske vještine, ples i komediju.
Najmlađi će također moći uživati u kreativnim radionicama uz nezaobilazni Kids corner, a truckeri su za klince i klinceze pripremili Kids menu prepun iznenađenja uz posebnu ponudu za najmlađe kako bi, osim zanimljivog sadržaja na festival, ususret novoj školskoj godini uživali u slasnim zalogajima.

Osim izvrsne hrane, Food Truck festival nudi sadržajno bogat program, a uživati u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine može se svakoga dana od 17.00 do 24.00 te nedjeljom od 12.00 do 24.00 sata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here