DANAS U 17 SATI ISPRED MORSKOG PRASCA STARTA HUMANITARNI PLIVAČKI MARATON

U subotu, 28. kolovoza s početkom u 17 sati održat će se sedmo izdanje  tradicionalne humanitarne akcije – plivačkog maratona “Od Prasca do Prasca” u organizaciji udruge “Koga briga…”.

“Pravila su jasna: prijaviti se može baš svatko, uz prijavu plati 50,00 kuna kotizaciju, dobije novu majicu s logotipom “Koga briga..” i svoj startni broj, a po dolasku u cilj i voćnu okrjepu!”, poručuju organizatori.

Prijave se zaprimaju  na štandu Udruge “Koga briga..” u beach baru “Morski prasac” na Kantridi na dan akcije od 13 do 16.30 sati.

Start i cilj je upravo u “Morskom prascu”, plivači se okreću na pola puta, oko bove ispred Bazena Kantrida.

Za sudionike plivačkog maratona će se brinuti spasilačke službe i liječnička ekipa koji će raznim plovilima pratiti natjecatelje duž plivačke trase.

Poslije proglašenja najbržih, najmlađih i najstarijih plivača, slijedi lagana večera uz frigane ribe i čašu vina, za što će biti potrebno izdvojiti 25 kuna, a još jedan “Koga briga..” humanitarni dan završit će uz feštu i koncert nezaobilaznih “Kantridersa”.

“Ako nas u subotu ne posluži vrijeme… Ma, koga briga.., bit će idealan dan.”, poručuju organizatori dajući do znanja da će se humanitarni plivački maraton održati u svakom slučaju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here