KAUBOJSKI KOTLIĆ U ROSSWELL CITY-u: PRAVA POSLASTICA ZA GURMANE

Ove subote, 28. kolovoza u kultnom filmskom kaubojskom selu Rosswell nedaleko Fužina održat će se natjecanje u kuhanju kaubojskog kotlića. Dakle, prava poslastica – kako za gurmane tako i za ljubitelje prirode ili pak westerna.

Natjecatelji će imati mogućnost isprobati svoje kulinarske vještine u kuhanju, a Ured za turizam Općine Fužine pripremio im je tematsku, glavnu namirnicu po jedan kilogram mesa, dok se za ostale namirnice trebaju sami pobrinuti. Prijave se primaju najkasnije subote 28. kolovoza do 11:30 sati na broj telefona 091/1835-010, a broj kotlića je ograničen. Prijaviti se mogu ekipe, a kotizacija koja uključuje glavnu namirnicu i drva iznosi 100 kuna po ekipi.

Posjetitelji i navijači su dobrodošli, a proglašenje pobjednika zakazano je za 18:30 sati. Korito Food Factory, ugostitelj smješten u Roswell selu, za sve posjetitelje priprema ukusni gulaš od goranske divljači na kaubojski način.

Stručni žiri ocjenjivat će jelo, serviranje, urednost stola kao i kaubojski image kuhara, stoga je preporučljiv dress code u kaubojskom ili indijanskom stilu. Odlukom stručnog žirija nagradit će se pobjednik s vrijednim nagradama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here