SVE JE SPREMNO ZA QUORUM GARDEN BEER & FOOD EXPERIENCE

Sve je spremno za Quroum Garden Beer & Food Experinece dane u Kostreni, u kojima će moći uživati ljubitelji piva i dobrih zalogaja, a sve to u organizaciji Quorum Gardena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i TZ općine Kostrena.

Quorum Garden Beer & Food Experience će u popularnom Quorum Gardenu 27., 28. i 29. kolovoza od 15 do 24 sata, uz svoju redovitu i izuzetno bogatu ponudu, ponuditi odlična piva odličnih pivara, pa će tako posjetitelji moći kušati, doživjeti i prepoznati omiljen okus piva i uživati u posebnom ambijentu. Svoje jake pivske adute predstavit će KING’S BREW koji će pod sloganom “Mala pivovara za veliko pivo” predstaviti svoje brendove Svarog IPA, Kameleon amber ale, Perun lager i Veles strout, GRIFF će ponuditi Griff Pale Ale i Griff Pilsner, a BREWTIGA će predstaviti jake brendove: VARIONICA CRAFT BREWERY sa Siesta Session IPA i POP lager, PULFER BREWERY sa Ziher Pale Ale, PIVOVARA MLINARICA predstavit će Souris, a BRUMAN CRAFT BREWERY Pajser. Uz sve navedene bit će tu i PIVOVARA MEĐIMURSKI LEPI DEČKI te SV. VID, pa možemo reći da će iz ove bogate ponude zasigurno svatko pronaći svoj omiljen okus.

Na prigodnim štandovima pivari će pivo nuditi po promotivnim cijenama, a isto tako će biti i sa ponudom dobrih zalogaja, jer dobro pivo prati i ukusna hrana. Za ovu posebnu prigodu organizator najavljuje ponudu slasnih burgera, nachosa, tortilja i McCain proizvoda

Quorum Garden će u navedene dane raditi svoje uobičajeno radno vrijeme od ranog jutra, a kako je to već i praksa, ni najmlađi neće ostati zakinuti za odličnu zabavu i prigodnu ponudu. Uz brojne zabavne sadržaje za djecu, bit će tu i bezalkoholni kokteli, fritule i kokice pa je i za najmlađe ugodno vrijeme zajamčeno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here