OSMI DARK CIRCLE FEST: GLAZBENE ŽESTICE NA PLAŽI BEACH BARA EMPEDUJA

Za petak, 27. kolovoza zakazan je osmi Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih sedam izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra. Dark Circle Fest je promijenio svoju poznatu lokaciju u Harteri već početkom 2020. godine kada je doživio svoje klupsko izdanje, a ove godine stiže na novu, prigodnu i atraktivnu lokaciju na samoj riječkoj obali.

Open air izdanje festivala održat će se na plaži beach bara Empeduja s početkom u 19 sati gdje će nastupiti riječke metal snage: Krematorium, Zenoth, Speedclaw, Mamut, Entropist i Soulcase. Empeduja beach bar je dugogodišnji partner festivala na kojem se u proteklim izdanjima Dark Circle Festa održavali dodatni programi poput “Dark Beach Party”.

Kako bi prisustvovali novom izdanju festivala potrebno je izdvojiti 30,00 kn (ulaznice se prodaju samo na dan festivala na ulazu, pretprodaje nema) a svi posjetitelji moraju imati ili COVID putovnice ili se mogu testirati na ulazu u prostor festivala. Cijena testa je 30,00 kn.

Udruga Ri Rock usmjerava svoja jedra prema plaži Bivio i sve svoje darkere i ljubitelje žestoke glazbe poziva u petak na uživanje na plaži uz nastupe riječkih bendova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here