FOOD TRUCK FESTIVAL – GASTRO, RETRO, COUNTRY…


Food Truck festival Rijeka nastavlja u ljetnim ritmovima!

Omiljeni gastro festival nastavlja oduševljavati gastroljupce, a s dolaskom svježijih dana, brojni su Riječani i Riječanke plažu odlučili zamijeniti chill zonom u Nugentovom parku. Dodatni motiv za dolazak svakako je i bogat program koji su organizatori pripremili, a kako se bliži vikend, tako na red dolaze i sve zanimljiviji sadržaji.

Četvrtak – okusi Španjolske

Četvrtak, 27. kolovoza Food Truck festival bit će rezerviran za dan španjolske kuhinje i nastup benda PachaMama Street Connection. Paella, gazpacho, tacosi i tortilje samo su neke od španjolskih specijaliteta u čijim zalogajima će posjetitelji moći uživati već od 19.00 h.

Petak – latino, subota – Milde revival

U petak će na festivalu gostovati DJ Dominator uz latino & reggaeton ritmove. Subota je pak rezervirana za Milde revival u kojem će zasigurno uživati generacija koja je iskusila i proživjela noćni život Opatije u osamdesetima i devedesetima, u njeno zlatno doba. Stoga je ovo idealna prilika da se okupi staro društvo, a za DJ pultom od 20.00 h bit će Alen Gaćina koji će prisjetiti na sve hitove iz mladosti.

Nedjelja – pop country

U nedjelju na festivalsku pozornicu stiže renomirana glazbenica Nikolina Tomljanović koja će uz pop country repertoar zasigurno zabaviti posjetitelje. Istog dana će se na Picnic trucku od 20.00 h za sve posjetitelje pripremati skradinski rižot. Upravo je jedan od najboljih svjetskih chefova Anthony Bourdain, prilikom posjete Hrvatskoj, rekao kako je skradinski rižot nešto najbolje što je ikada kušao, a ovog će vikenda posjetitelji Food Truck festivala imati priliku kušati ovo autohtono hrvatsko jelo.

Vjerujemo kako je, osim gastro delicija, bogat programski sadržaj najbolja pozivnica da tijekom ovog tjedna posjetite Nugentov park na Trsatu. Valja spomenuti i kako će tijekom vikenda klinci i klinceze moći ponovno uživati u Kids corneru i kreativnim radionicama, a za one koji su željni opuštanja tu je nekoliko chill zona, Chi Tai Bar te pregršt slasnih zalogaja koji se pripremaju na četiri kotača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here