DVA TRIBUTE BANDA OVOG VIKENDA NA TRSATU

U sklopu Food Truck festivala nastupaju One Big Mob - Red Hot Chili Peppers Tribute Band u subotu i Kao rani mraz – Balašević Tribute band u nedjelju.

Vikend prepun izvrsne glazbe na Food Truck festivalu!

Food Truck Festival nastavlja se kotrljati na četiri kotača, a drugo izdanje festivala obiluje odličnom ponudom hrane i cuge, koju su prepoznali brojni domaći posjetitelji, ali i turisti kojima je Nugentov park postao nezaobilazna ljetna destinacija. Osim bogate ponude hrane i pića, ni ovoga puta ne izostaje zabava za sve uzraste, a uz Kids corner za najmlađe, tu je i nekoliko chill zona, prostrano sunčalište, Chi Tai Bar koji nudi oazu opuštanja, kao i kutak za stolni nogomet.

U sklopu festivala, slijedi glazbeni vikend tijekom kojeg će se na pozornici zaredati odlični bandovi koji će zasigurno užariti vruću ljetnu atmosferu. U subotu, 21. kolovoza nastupa One Big Mob – Red Hot Chili Peppers Tribute Band koji izvode glazbu jednog od najpopularnijeg svjetskog rock benda. Priču o međimurskom tribute bandu RHCP započeli su Vanja Horvat (gitara) i Bojan Križan (bas) krajem 2015. godine. Poželjeli su svirati zajedno glazbu koju vole, a band je nazvan One Big Mob po jednom od brojnih Peppers hitova. Ovog će vikenda zabavljati riječku publiku u rock ritmovima zbog čega je zabava zagarantirana.

U nedjelju, 22. kolovoza na pozornicu će se popesti Kao rani mraz – Balašević Tribute band koji je prošlog puta oduševio svojim nastupom. Orgnizatori su odlučili reprizirati večer Balaševićevih najvećih hitova za sve one koji nisu stigli doći ili jedva čekaju doći ponovno i uživati u izvedbi riječkog sastava. Teo de Privitellio će uz klavirsku pratnju Alena Mančića izvoditi Balaševićeve najpoznatije balade, a posjetitelji će imati priliku nedjeljnu večer provesti u jedinstvenoj atmosferi.

Food Truck festival, na radost Riječanki i Riječana te njihovih gostiju, u Nugentovom parku ostaje sve do 05. rujna,  u slanim i slatkim delicijama može se guštati svakog dana od 17.00 do 24.00 sata te nedjeljom od 12.00 do 24.00 sata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here