ODRŽANA 1. SUP REGATA GRADA KASTVA

Kako je protekla prva sup regata na Preluku pogledate u priloženom video isječku i fotogaleriji…

SUP REGATA KASTAV

Preluk – Nakon što nam je prije dva tjedna vrijeme pokvarilo planove ovoga puta sve je prošlo kako je i planirano. Još jednom zahvaljujemo gradonačelniku Kastva Mateju Mostarcu i gradu Kastvu koji su bili pokrovitelji ove manifestacije koju su članovi SRD Preluka organizirali u suradnji s VOP sup Teamom.

Za povijest ostaje da je ja premijernoj regati Nino Baćić bio najbolji u kategoriji dječaci od 9 do 14 godina, Andre Poropat osvojio je drugo mjesto, a Filip Obajdin treće (svi VOP), dok se na četvrto plasirao Mauro Osojnak (SRD Preluk). Jana Rubeša (VOP) slavila je u ženskoj konkurenciji, druga je bila Lucia Osojnak (SRD Preluk), treća Stela Šegota, a četvrta Paola Dubrović (obje VOP).

sup regata kastav - pobjednici djeca

U kategoriji dječaci od 9 godina najbrži je bio Frano Poropat, drugo mjesto osvojio je Patrik Baćić, a treće Val Milat, dok su se na četvrto odnosno peto mjesto plasirali Felix i Tian Tomažić (svi VOP). Kod djevojčica, također do 9 godina najbolja je bila Stella Veršić, Gaia Tomažić osvojila je drugo mjesto (obje VOP), Helena Osojnak treće (SRD Preluk), a Sofia Midžić četvrto (VOP).

Ana Bosak Veršić bila je najbrža u ženskoj fun klasi, Nataša Cesar bila je druga, a Marijana Poropat treća. U Fun muškoj konkurenciji koja je brojala deset natjecatelja Andrej Matacin bio je najbrži, drugo mjesto osvojio je Igor Tomažić, a treće Luka Matušić (svi VOP). U najtežoj kategoriji slavila je Nataša Srdoč, drugo mjesto osvojila je Radmila Baćić, a treće Iva Juračić Milat, dok je u muškoj najbolji bio Željko Srdoč, a iza njega smjestili su se Emilio Baćić i Erik Milat.

U ženskoj ekipi klasa fun 1. jesto Ana Bosak

Iznimno smo zadovoljni s odazivom i čvrsto smo uvjereni kako će utrka postati tradicionalna te da će u godinama koje predstoje ovaj zabavni sport postati još masovniji. S ponosom možemo istaknuti kako je, osim što se boduje za VOP Liburnija CUP, utrka bila i međunarodnog karaktera s obzirom na to da smo imali i natjecatelja iz Slovenije. Za sve natjecatelje i pratnju organizirali smo ručak i osvježavajuće napitke te se nadamo da smo kao organizatori ispunili sva očekivanja natjecatelja.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here