PRVI KANTRIDA SUP OPEN 2021 OKUPIO 50 NATJECATELJA

Kantrida Sup Open 2021. okupio je 50 natjecatelja svih dobnih uzrasta, svi odreda bili su iznimno zadovoljni utrkom koja bi trebala postati tradicionalna.

KANTRIDA SUP OPEN 2021.

Ljubljančanka Maja Dolžan i Rukavčan Željko Srdoč pobjednici su prvog Kantrida Sup Opena 2021, humanitarne utrke u organizaciji tvrtki Novi turizam i Matis Outdoor, te podršku udruge Koga briga sav prihod s koje će biti uplaćen za nabavku robotiziranog egzoskeleta, skupocjenog medicinskog uređaja za rehabilitaciju neuroloških pacijenata.

Supalo se na potezu od plaže Igralište, odnosno Beach Bara Morski prasac, do plaže Ploče ispod bazena na Kantridi i natrag, a Maja i Željko pokazali su iznimnu vještinu, budući da su svi natjecatelji nastupili na identičnim Superba supovima.

Kantrida Sup Open 2021. okupio je 50 natjecatelja svih dobnih uzrasta, svi odreda bili su iznimno zadovoljni utrkom što bi trebala postati tradicionalna.

Maja Dolžan imala je razloga za slavlje budući da je u subotu bila dvostruka pobjednica, pobijedila je naime i na sup utrci u Kostreni. Na utrci na Kantridi nastupilo je ponešto iskusnih supera i superica, ali su uglavnom prevladavali rekreativci među kojima svakako treba izdvojiti Teu Pervan, nekadašnju odbojkašicu Rijeke i Drenove, te doktora Davora Štimca, koji imaju razloga biti zadovoljni svojom suparskom vještinom. Kao, uostalom, i svi ostali natjecatelji.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here