OPATIJA – VELJAČA U ZNAKU LJUBAVI

Romantično uređen grad čeka zaljubljene; posebna ponuda za valentinovski vikend.

Uz prigodnu rasvjetu, Opatiju su ispunile stotine srca i lijepih poruka. Hotelijeri su pripremili posebne ponude za čitav mjesec, s naglaskom na valentinovski vikend, kada se održava Dora, ali i dva koncerta Marka Tolje ispunjena „ljubavnim notama“.

Ljubav će vladati Opatijom u veljači! Mjesec posvećen zaljubljenima obilježit će romantična atmosfera u gradu i brojni programi posvećeni najuzvišenijoj emociji, onoj koja je uzrok svih ljudskih čežnji, nadanja, ushita i sretnih trenutaka. Opatija je prije nekoliko godina proglašena jednim od najromantičnijih gradova u Europi i etablirala se kao iznimno popularna destinacija za vjenčanja.

Ove veljače taj romantični potencijal grada dodatno će naglasiti prigodna rasvjeta na javnim prostorima, ali i stotine srca i lijepih poruka kojima je Turistička zajednica grada Opatije ukrasila parkove, trgove i ulice. Nakon adventske čarolije koja je osvojila Hrvatsku i svijet, sada će Opatija poručiti – „osjeti ljubav“. Naime, prigodno uređenje grada svoje će „digitalno proširenje“ dobiti na društvenim mrežama i drugim komunikacijskim kanalima gdje se nastavlja kampanja usmjerena vjernim dosadašnjim gostima, ali i onima koji će se tek „zaljubiti“ u Opatiju, uz poziv na nove susrete u gradu čim to bude moguće.

Za domaće goste i sve one koji svoj dolazak mogu planirati u „mjesecu zaljubljenih“, opatijski su hotelijeri pripremili vrhunske ponude koje će trajati tijekom čitave veljače, s posebnim naglaskom na valentinovski vikend. Vrhunska gastronomska ponuda renomiranih hotelskih restorana, posebno osmišljeni wellness tretmani i luksuzno opremljene sobe omogućit će nezaboravan provod u Opatiji!

Romantičnu atmosferu u Opatiji pružit će i jedinstvena „glazbena podloga“. U subotu, 13. veljače održava se Dora, izbor hrvatske pjesme za Eurosong, na kojem dominiraju upravo ljubavne note. Kao nastavak opatijske tradicije glazbenih festivala koja je obilježila čitavo prošlo stoljeće te ostavila niz vječnih hitova u kojima uživaju generacije, Dora u Opatiji okuplja hrvatsku glazbenu kremu koja se upravo na tom festivalu predstavlja s pjesmama koje pišu ponajbolji domaći i strani skladatelji.

Samo Valentinovo obilježit će glas Marka Tolje i njegova interpretacija najpoznatijih ljubavnih pjesama. U velikoj dvorani centra Gervais 12. i 14. veljače održat će se koncerti „All You Need is Love“, na kojima će jedan od naboljih šansonijera i šarmera izvesti svjetske „evergreene“ poput „Fly Me to the Moon“ ili „Sway“ te vlastite ljubavne skladbe kao što su „O tebi ovisan“, „Sva blaga ovog svijeta“ i druge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here