IZLOŽBA MEMORABILIJA “OVO JE RIJEKA – STOTINU USPOMENA, JEDNA PRIČA” U EXPORTU OD PETKA

U petak, 15. siječnja 2021.g. od 15.00 sati u Exportu na Delti bit će postavljena izložba „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“, koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića.

Radi se o dresovima, zastavicama, medaljama, peharima, loptama i ostalim memorabilijama koje će biti prikazane na ovoj atraktivnoj izložbi za sve generacije, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.
Izloženi predmeti popraćeni su tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama.

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina te studenti, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.

Ove se subote i nedjelje, 16. i 17. siječnja 2021.g., oba dana u 11.30 i u 16.00 sati organiziraju i prve vođene ture izložbom od strane samih kolekcionara.

S obzirom na sve važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu zvonimirkrpan@yahoo.com.

Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih epidemiloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here