Niz sjajnih nastupa zabilježenih u Lipi, Rukavcu, centru Matulja i kod crkvice Sv. Mihovila na samoj granici s Kastvom pogledano je nekoliko desetaka tisuća puta!

Matulji – Korona doba i novo nenormalno većini ljudi odnijelo je brojne užitke, ali većini glazbenika odnijelo je i egzistenciju ograničavanjem koncertnih aktivnosti. Tim povodom s dvojakom svrhom – da glazbenici nakratko zasviraju, a publika dobije mogućnost guštanja u glazbi – zabilježili smo kratke nastupe Kristine Radovčić Kiki, Karle Pupis, Maura Staraja i Antonija Krištofića na prepoznatljivim matuljskim lokacijama pod nazivom Matuljska glazbena kartulina…

Iako je prvobitna objava bila zakazana pred Novu godinu, potres na Banovini, pomaknuo je datum emitiranja za nekoliko dana. Matuljska glazbena kartulina emitirana je na blagdan Tri kralja i zabilježila ogroman interes: niz sjajnih nastupa zabilježenih u Lipi, Rukavcu, centru Matulja i kod crkvice Sv. Mihovila na samoj granici s Kastvom pogledano je nekoliko desetaka tisuća puta!

Prvotni plan je bio kartulinom predstaviti i sjajan kulturni amaterizam te vrijedne kulturne zanesenjake po kojem je općina Matulji poznata i izvan svojih granica, ali protuepidemijske mjere bile su prepreka da se zabilježe nastupi KUD-a Učka, klape Skalin i Mješovitog zbora Štorija iz Rukavca s obzirom na brojnost njihovog članstva.

Četvoro izvođača organizirala je Općina Matulji, dok je medijski support i pokroviteljstvo ove sjajne glazbene priče dala regionalna internet televizija koja s portalima – PodUčkun.net, Torpedo.media, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna.news i Trend51.net čini jedinstvenu mrežu – Novinet.

Snimku emisije pogledajte u nastavku i uživajte u sjajnim nastupima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here