UZ ČAROBAN OPATIJSKI ADVENT U LJEPŠU I BOLJU 2021. GODINU

Ove godine doček na otvorenom u Opatiji će izostati, no iz hotela Milenij popularni Tony Cetinski uvest će sve zainteresirane u 2021. godinu u izravnom video-prijenosu. Tradicionalnim novogodišnjim kupanjem Opatijski kukali otvorit će kupališnu sezonu, a prigodne dekoracije koje su osvojile srca ljudi diljem Hrvatske i svijeta ostat će postavljene sve do 17. siječnja.

Novogodišnje blagdane u Opatiji bi trebalo provesti oko 600 gostiju u 8 otvorenih hotela, prema podatcima koje su Turističkoj zajednici grada Opatija dostavili hotelijeri i privatni iznajmljivači. Brojka je to koja pokazuje da, čak i u ovim izazovnim vremenima, zimska idila Opatije pruža neodoljiv zov brojnim posjetiteljima.

Raskošno uređen grad i toplina odaslana diljem svijeta tijekom ovih blagdana vrhunac je cjelogodišnje kampanje ispunjene emotivnim porukama optimizma i nade kojima je Opatija zadržala kontakt sa svojim vjernim gostima, ali i stekla nove posjetitelje koji su prvi puta otkrili čari najstarije hrvatske turističke destinacije. Advent u Opatiji na 19 lokacija ispleo je jedinstvenu priču o nadvladavanju teških vremena, snazi koja proizlazi iz zajedništva i povezanosti čak i u vremenu fizičke distance.

Za sve one koji nisu fizički mogli osjetiti čaroliju Adventa u Opatiji, Turistička zajednica grada Opatije osigurala je virtualnu šetnju i prigodnu video-razglednicu, koji su se pokazali kao pravi hit i zabilježili više milijuna pregleda.

Posebnu novogodišnju čestitku ove godine pripremio je i Opatijski komorni orkestar (OKO) koji će na staru godinu objaviti posebnu glazbenu razglednicu kojom će se pridružiti svijetu u obilježavanju 250 godišnjice rođenja velikog njemačkog genija Ludwiga van Beethovena.

(fotografije: Vasja Pinzovski, Nereo Crnić i Studio Saršon)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here