AKO STE OČEKIVALI OTVARANJE KRČKOG MOSTA TIJEKOM BLAGDANA, NEĆE GA BITI

foto: Dragan Ibišević

Radovi započeti na Krčkom mostu sredinom rujna nastavljaju se planiranim tempom, uz semafore i naizmjeničan promet jednom prometnom trakom. To je ovih dana izazvalo negodovanje dijela putnika koji su očekivali prekid radova i otvaranje mosta u oba smjera tijekom blagdana.

“Krčki most (DC102): od utorka, 15. rujna, od 07:00 sati do 10. lipnja 2021.god. (osim od 20. prosinca 2020. do 11. siječnja 2021.) vozit će se naizmjence (uz semafore)”, jedna je od obavijesti HAK-a s početka radova na Krčkom mostu, zbog koje su putnici očekivali da će – baš kao što je najavljeno i za sljedeću turističku sezonu – radovi tijekom blagdana biti obustavljeni, a promet privremeno moguć u oba smjera.

Kako su nam pojasnili iz ARZ-a, radovi će ovih dana doista biti obustavljeni, ali promet se neće vratiti u normalu.

“Privremena semaforska regulacija prometa na mostu Krk će biti u kontinuitetu do 05. lipnja 2021. godine uz djelomični prekid radova (ne i regulacije). Svi radovi se za sada odvijaju prema dinamičkom planu”, kažu iz ARZ-a.

“Ukupno trajanje radova predviđeno je kroz 2 godine, pri čemu će se tijekom razdoblja pojačanog prometa u turističkoj sezoni omogućiti odvijanje prometa u punoj širini kolnika bez izvođenja radova”, ističu u ARZ-u.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here