PET STRUČNIH VOĐENJA PUBLIKE U POSLJEDNJEM TJEDNU “FIUME FANTASTIKE”

Posljednji je tjedan izložbe „Fiume Fantastika: Fenomeni grada“ koja se, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, do nedjelje 20. prosinca 2020.g. može razgledati u Exportu na Delti.
Izložbu koja priča priču o fantastičnostima Rijeke kroz tri je mjeseca vidjelo više od 6 tisuća ljudi, od čega čak 500-tinjak virtualnih posjetitelja, a održano je i više od 120 grupnih stručnih vodstava. U posljednjem tjednu, zbog velikog interesa, organizira se još pet stručnih vodstava „Fiume Fantastikom“ – u četvrtak u dva termina te u petak, subotu i nedjelju.

foto: Jure Živković

U četvrtak 17. prosinca u terminima u 17.00 i 18.30 sati izložbom će publiku provesti glavni kustos Idis Turato. U petak 18. prosinca u 17.00 sati publiku vodi producent izložbe i član kustoskog tima Renato Stanković. U subotu, 19. prosinca u 11.00 sati vodstvo će održati autorica postava i arhitekture izložbe te članica kustoskog tima Ida Križaj Leko, dok će u nedjelju, 20. prosinca u 17.00  sati publiku voditi producentica izložbe i članica kustoskog tima Morana Matković.

Prijava za sudjelovanje na vodstvu u odabranom terminu je obavezna zbog ograničenog broja sudionika po grupi, a prijave se šalju na e-mail info@deltalab.hr.
Svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje mjera: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu „Fiume Fantastika: Fenomeni grada“ je 30 kuna.

Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina, te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti, zaposlenici Sveučilišta u Rijeci te članovi umjetničkih i arhitektonskih strukovnih udruga i organizacija, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.
Radno vrijeme izložbe je četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here