RIJEČKI KBC OTVORIO DVIJE TELEFONSKE LINIJE ZA PSIHOLOŠKU POMOĆ GRAĐANIMA

KBC Rijeka je zbog pandemije koronavirusa (covid-19) u svrhu pružanja psihološke potpore i pomoći građanima stavio na raspolaganje dvije telefonske linije. Psiholozi Zavoda za kliničku, zdravstvenu i organizacijsku psihologiju KBC-a Rijeka bit će dostupni građanima i odgovarati na pozive svakim radnim danom od 9 do 16 sati sve dok bude za time postojala potreba.

Odrasli se za psihološko savjetovanje mogu javiti na broj 091/447-8601, dok će na broju 091/447-8602 psihološku pomoć djeci pružati dječji psiholozi.

Psiholozima KBC-a Rijeka građani se mogu javiti ako su izloženi dodatnom stresu ili osjećaju strah i ako su zabrinuti ili imaju osjećaj neizvjesnosti zbog trenutačne pandemije koronavirusa. U ovim izvanrednim okolnostima stanovnicima naše županije svaka je pomoć dobrodošla.

Pored telefonskog savjetovališta za pružanje psihološke podrške i pomoći građanima, organizirana je i psihološka pomoć djelatnicima KBC Rijeka koji su izloženi dodatnom stresu, osjećaju neizvjesnosti i nedostatku kontrole nad okolnostima koje su iznimno složene.

U suradnji s psiholozima KBC-a Rijeka, psihološku podršku za studente i djelatnike Sveučilišta u Rijeci pruža Sveučilišni savjetovališni centar na broj telefona 099/486-7293, radnim danom od 9 do 14 sati i vikendom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here