RADE ŠERBEDŽIJA & ZAPADNI KOLODVOR BAND U OPATIJSKOM GERVAISU

foto: Milica Czerny Urban

Koncert glumačke legende Rade Šerbedžije u pratnji fantastičnih instrumentalista iz Zapadni kolodvor banda najavljen je za petak, 11. prosinca 2020. s početkom u 20 sati u centru Gervais.

Aktualni singl „Eto pjesma“ za koji je Husein Hasanefendić Hus napisao glazbu, tekst i aranžman u posljednja je dva mjeseca poharao glazbene top liste i oduševio obožavatelje Radinog svestranog stvaralačkog opusa. I ostale pjesme s novog studijskog albuma nose boemsku poetiku i snažnu, uvjerljivu interpretaciju prepoznatu i u njegovim starijim hitovima: Vrijeme je, draga, vrijeme je, Protuletje se otpira, Barbara, Rastanak, Ostala si uvijek ista, Moj spomenče plavo cvijeće, Ne daj se Ines i dr. koje će Rade izvesti na opatijskom koncertu.

Koncert u Opatiji prilika je i poziv da zajedno uživamo u još jednoj ulozi koju karizmatični Rade fantastično igra i živi – ulogu pjesnika i glazbenika.

Cijena ulaznice za koncert iznosi 100,00 kuna i 80,00 kuna s popustom za studente i umirovljenike, a mogu se kupiti na blagajnama Festivala Opatija i prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here