PRAVNA KLINIKA 21.10.

Nakon duže pauze uzrokovane pandemijom korona virusa, od ovog mjeseca Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu u suradnji s udrugom SOS Rijeka ponovno  posjećuje naš grad u svrhu pružanja besplatne primarne pravne pomoći.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 21. listopada 2020. (srijeda) od 11:00 do 15:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zbog epidemiološke situacije, potrebno je rezervirati termin na broj telefona 051 211 888 (svakim radnim danom od 10 do 16 sati). Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Za više informacija, građani se mogu  javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org, broj telefona 051 211 888 ili mobitel 091/211-8882

Više informacija dostupno je i na sljedećem linku: http://sos-rijeka.org/nastavak-dolaska-pravne-klinike-u-rijeku/?fbclid=IwAR33VnmD5zBCNz_bvJfKb0HfQCNQLA-6drofE64VKGVBfaCyVIaktI1k8ro

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima i svim građanima u potrebi, a neke od tema s kojima su nam građani/ke dolazili do sada su: ovrhe, ugovori o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, ugovori s teleoperaterima, imovinska pitanja, pitanja vezana uz prava radnika/ca i sl.

Također, podsjećamo da sve žrtve svih oblika nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here